Home  ::  Magazin  ::  Vesti  ::  Filmovi  ::  XV međunarodna smotra arheološkog filma

Anketa

Nedeljno popodne

Kako volite da provodite jesenje/zimsko nedeljno popodne?

U tržnom centru

U tržnom centru

U parku

U parku

U muzeju

U muzeju

U bioskopu

U bioskopu

Ispred TV-a

Ispred TV-a

Na Internetu

Na Internetu

Rezultati

Filmovi

26. 03. 2014

XV međunarodna smotra arheološkog filma

15. po redu Međunarodna smotra arheološkog filma održaće se od 27. marta do 3. aprila u atrijumu Narodnog muzeja, i na njoj će biti prikazano 18 filmova iz 8 zemalja.

slika
Narodni muzej u Beogradu je po petnaesti put domaćin Međunarodne smotre arheološkog filma. Ove godine biće prikazano 18 filmova iz 8 zemalja - Poljske (1), Nemačke (5)  Italije (4), Španije (3), Grčke (1), Irana (2), Brazila (1) i Srbije (1). Smotra nema takmičarski karakter i zamišljena je kao revija najnovijih ostvarenja u produkciji dokumentarnog filma. Beograd je jedan od retkih evropskih gradova čija kulturna javnost ima prilike da se upozna sa najnovijim filmskim ostvarenjima iz oblasti arheologije i srodnih naučnih disciplina.

Izabrani filmovi odlikuju se visokim naučnim kvalitetom, ali i atraktivnim pristupom kulturnoj baštini, te tako omogućavaju ne samo stručnjacima već svima onima koje privlače stare civilizacije da se upoznaju sa značajnim i dragocenim svetskim spomenicima.

Svi zainteresovani posetioci program XV Međunarodne smotre arheološkog filma mogu naći na internet stranici Narodnog muzeja ili ga dobiti na biletarnici Narodnog muzeja.

Ulaznice za premijerne projekcije koštaju 100 dinara, a po istoj ceni mogu se kupiti i ulaznice za reprizne projekcije. Predviđeno je da premijerne projekcije, koje će se svakog dana održavati od 20 časova, repriziraju sutradan od 17 časova. 

Detaljan program OVDE.

Share:

  • Facebook
  • MySpace
  • Delicious
  • Google
  • StumbleUpon
  • Twitter

Oceni ovaj članak

Komentari


Detaljnije

Gde?

Narodni muzej

Narodni muzej

Adresa: Trg Republike 1 Telefon: 330-6000; http://www.narodnimuzej.rs/